Casa Noptii:seria!

casa noptii-volumele1-6

focul

Eu cred ca aceasta serie merita citita. Pe mine ma atras chiar din primul volum(Semnul), desi l-am terminat mai greu. Cand am terminat de citit volumul, il incepusem pe al doilea(Tradarea) si mi sa parut la fel de captivant dar umpic mai tragic. Deoarece in cel de-al doilea volum moare Stevie Rae, care e nu cea mai buna prietena a lui Zoey(cea mai talentata novice din casa noptii). Dupa ce am terminat volumul 2, simteam nevoian de a citi urmatorul volum, nu dupa o zi mi-am cumparat volumele trei si patru (Aleasa si Infruntarea), pe care le-am terminat in cateva zile iar ziua urmatoare l-am il cumparasem pe al cincilea(Obsesia). La fel ca si la celelalte volume, l-am terminat repede. Cel de-al saselea volum(Tentatia) a fost primul volum din aceasta seria. Volumul sase l-am castigat la un concurs pe blogul Biancai, si imediat ce l-am primit m-am apucat sa-l citesc, nu a durat mai mult de o saptamana si am inceput sa cumpar seria. Momentan recitesc volumul sase.
Abea astept volumul sapte(Focul), nu mai am rabdare sper sa nu mai dureze mult pana sa-l pot precomanda! Cine vrea sa cumpere seria are aici adresa unde poate comanda oricare volum din seria CASA NOPTII!

Reclame

4 răspunsuri to “Casa Noptii:seria!”

  1. …interesanta seria!

  2. foarte interesanta!

  3. mi-a placut mult seria :X
    cand am citit primul volum pur si simplu m-am indragostit de serie si am stiut ca trebie sa citesc si urmatoarele volume 😀

  4. stiu cum e, eu devenisem obsedata si inca sunt!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: