Seria ”Hush hush” de Becca Fitzpatrick

 

PRIMUL VOLUM: „Ingerul noptii”

  Un jurământ sacru
  Un înger căzut
  O dragoste interzisă

        Pentru Nora Grey, dragostea nu face parte din plan. Nu s-a îndrăgostit niciodată de vreun băiat, în ciuda eforturilor depuse de Vee, prietena ei cea mai bună. Dar zâmbetul şăgalnic şi ochii pătrunzători ai lui Patch o atrag mai presus de orice raţiune. Patch pare să se afle oriunde este şi ea şi pare să o cunoască mai bine decât prietena ei cea mai bună, iar Nora nu se poate decide dacă să-i cadă în braţe sau să fugă din calea lui cât mai departe. După o serie de întâmplări înspăimântătoare, tânăra se găseşte prinsă într-un joc al răzbunării unde nimeni nu este ceea ce pare a fi, taberele se schimbă şi ascund secrete periculoase. În mijlocul unui străvechi conflict între nemuritori şi îngerii căzuţi, Nora trebuie să-şi înfrunte temerile şi să lupte pentru viaţa şi dragostea ei, iar o alegere greşită o poate costa viaţa.
AL DOILEA VOLUM:”Crescendo”
O intrigă de coșmar, un mister copleșitor, un înger păzitor de temut…

  Nora ar trebui să știe că viața ei este departe de a fi perfectă. Deși cu ajutorul lui Patch, iubitul și îngerul ei păzitor, a scăpat cu viață dintr-o serie de incidente cu totul neobișnuite, primejdia e departe de a fi trecut. Relația cu Patch nu este în cel mai bun moment al ei, iar Marcie Millar pare mai hotărâtă ca oricând să-i facă Norei viața un coșmar. De parcă nu ar fi de-ajuns, un nor dușman încearcă să o distrugă, iar moartea tatălui ei rămâne în continuare un mister. Cum Patch nu numai că nu îi răspunde la întrebări, dar pare chiar să-i stea în cale, Nora se vede nevoită să afle răspunsuri de una singură.

Nu se anunță o vară prea tihnită, nu-i așa?

„Fanii genului care s-au plictisit de vârcolaci și de vampiri vor primi bucuroși această nouă apariție din adâncurile întunericului.” Booklist

Aventura va continua în volumul al treilea, Tăcere
Il puteti precomanda aici

AL TREILEA VOLUM: „Silence”                             

Al treilea volum  apare in luna octombrie in SUA. Momentan ne putem bucura  de primele doua volume . Eu sincer nu le-am citit, din descriere mi se pare interesanta seria asa ca mi-am propus sa ma apuc sa citesc seria.

Voi ce parere aveti, de aceasta serie? Merita citita?

Reclame

6 răspunsuri to “Seria ”Hush hush” de Becca Fitzpatrick”

  1. copertile sunt foarte frumoase!

  2. Mai ales coperta volumului 3

  3. imi place mult seria si din cate stiu vol 2 a aparut la bookfest 😦
    ce rau imi pare ca nu am putut ajunge….erau asa de multe oferte de care merita sa profiti :X

  4. Lorena Says:

    MERITA CITITA ! iti spun cel mai sincer . eu uram cititul , dar , primele carti care le-am citit au fost ‘ jurnalele vampirilor ‘ dar , asta m-a impresionat cel mai mult . Citeste-le pentru ca sunt foarte frumoase .

  5. merita citita! sunt 100% convinsa ca iti va placea. eu m-am indrahostit de coparta prima oara si am luat-o (ma refer la prima carte) si dupa ce am citit-o, m-am dus la bookfest – in prima zi – si am luat-o si pe a doua. povestea de dragoste e nemaipomenita, iar relatia dintre Nora si Patch e plina de surprize si mister. daca le vei citi si iti vor placea, iti garantez ca o vei astepta pe a treia cu sufletul la gura, ca si mine. :))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: